De specialist in het verwijderen van graffiti, anti graffiti coatings, graffiti remover en graffiti verwijder machines.
U bent op pagina: Home > Producten > AGP 790 - pH neutrale Graffiti Remover

AGP 790 - pH neutrale Graffiti Remover

AGP790 is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van graffiti en verf van poreuze ondergronden. Het grote voordeel is dat AGP790 graffiti remover zowel koud als warm toegepast kan worden.

Leuzen, tekeningen en teksten kunnen op een simpele manier verwijderd worden zonder schade toe te brengen aan de ondergronden. AGP790 is biologisch afbreekbaar en laat zich zeer eenvoudig verwerken.

AGP790 wordt puur gebruikt op de ondergrond d.m.v. borstel of kwast. Vervolgens even laten inwerken en afspuiten met een hogedrukreiniger, liefst warm water.

AGP 790 - Verwijderen van graffiti en verf van poreuze ondergronden.. AGP 790 graffiti remover is biologisch afbreekbaar. AGP 790 graffiti cleaner is zeer mileuvriendelijk, omdat deze coating watergedragen is. AGP 790 graffiti remover bezit vertragingsadditieven waardoor het product niet direct vervliegt. AGP 790 - Verwijderen van graffiti met een watergedragen coating. AGP 790 - De graffiti remover met het beste resultaat.

Bijzonder voordeel van deze graffiti remover:

AGP 790 is veilig in gebruik, zowel voor de mens als het milieu. AGP 790 werkt snel en doeltreffend en is zeer economisch in gebruik.