De specialist in het gevelrenovatie, anti graffiti coatings, graffiti remover en graffiti verwijder machines.
U bent op pagina: Home > Gevelreiniging

Gevelrenovatie - reinigen gevels en muren

Tornado ACS 35 - Gevelrenovatie met een mobiel onderdruk straalsysteem

De Tornado ACS 35 gevelrenovatie machine.Het renoveren van gevels en muren is met dit nieuwe mobiele straalsysteem altijd succesvol. Dit wereldwijd gepatenteerde 'onderdrukstraal' principe is een compact mobiel ontwerp dat perfect kan worden ingezet voor gevelrenovatie en het reinigen van gevels en muren en andere oppervlakten van graffiti en andere vervuilingen.

 

Toepassingsmogelijkheden naast gevelrenovatie zijn o.a.:

 

  • renovatie van natuursteen
  • roest verwijderen
  • reinigen ter voorbereiding van te lijmen ondergronden
  • ontlakken
  • opruwen van oppervlaktes
  • renovatie en restauratie van hardhout
  • renovatie in de scheepsbouw
  • etc.

 

Onze gevelrenovatie producten

Graffiti remover AGP 790

AGP 790 - Gevelrenovatie coating

Gevelrenovatie is altijd een succes met onze AGP790 gevelrenovatie coating. Deze gevelrenovatie coating is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van graffiti en verf van poreuze ondergronden. Het grote voordeel is dat AGP790 gevelrenovatie coating zowel koud als warm toegepast kan worden.

Gevelrenovatie van leuzen, tekeningen en teksten kan met de AGP790 gevelrenovatie coating op een simpele manier zonder schade toe te brengen aan de ondergronden en is biologisch afbreekbaar.
Gevelrenovatie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Gevelreiniging met AGP 790

Alkalische graffiti removers

AGP 1414 - Alkalische gevelrenovatie coating

De gevelrenovatie coating AGP 1414 is een sterk alkalische gevelrenovatie coating die ook onder vochtige omstandigheden gebruikt kan worden. Deze gevelrenovatie coating kan zowel in de zomer als in de winter worden toegepast. Bij een hogere temperatuur zal gevelrenovatie met de AGP 1414 gevelrenovatie coating echter sneller verlopen.

Gevelrenovatie met AGP 1414

 

 

Meer informatie over gevelrenovatie?

Wilt u meer informatie over gevelrenovatie neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij zijn u graag van dienst met een gedegen advies over het beste product voor de renovatie van uw gevel.