De specialist in het verwijderen van graffiti, anti graffiti coatings, graffiti remover en graffiti verwijder machines.
U bent op pagina: Home > Impregneren buitenmuur & gevel

Impregneren van uw buitenmuur & gevel

Voor het impregneren van uw buitenmuur, gevel of andere oppervlakken tegen graffiti en andere vervuiling is het van groot belang de juiste impregneer coating te gebruiken. ETS Europe is één van de belangrijkste leveranciers van hoogwaardig verwijderbare en permanente impregneer coatings voor uw buitenmuur en gevel.

Bij muren en gevels van historische gebouwen is het van groot belang dat er geen schade aan de muren en gevels kan ontstaan door vocht van binnenuit. Hiervoor hebben wij Nano Invisible. DE oplossing voor het permanent impregneren van gevels en muren van historische gebouwen.

Impregneren buitenmuur of gevel tegen graffiti

AGP 500 - Impregneer coating

Deze verwijderbare impregneer coating is zeer geschikt om buitenmuren en gevels tegen alle soorten vuil te beschermen waar geen permanente beschermlagen mogen gebruikt worden.
AGP 500 - verwijderbare impregneer coating is een langdurig beschermende semi permanente impregneer coating voor poreuze en niet-poreuze oppervlakken. Na het impregneren van uw buitenmuur / gevel vormt de AGP 500 impregneer coating een duurzame beschermende laag waardoor graffiti eenvoudig kan worden verwijderd.

Verwijderbare impregneer coating

 

Permanente impregneer coatings voor uw buitenmuren en gevels

AGP 300 - Permanente impregneer coating

De permanenten impregneer coating AGP 300 is een zeer sterke, oplosmiddelvrije, permanente impregneer coating op basis van twee kleurloze componenten. Deze hoogwaardige permanenten impregneer coating heeft een uitzonderlijke dichtheid (kruiselingse overlapping) met een superieure resistentie tegen chemicaliën, oplosmiddelen en ultraviolette straling. De unieke formule van de AGP 300 impregneer coating zorgt ervoor dat graffiti eenvoudigweg van de coatinglaag op de buitenmuur of gevel afdruipt, waardoor de graffiti zeer gemakkelijk te verwijderen is.

Permanenten anti graffiti coating

Permanente impregneer behandeling voor historische gebouwen

Nano Invisible - permanente impregneren van historische gebouwen

Deze unieke permanente impregneer behandeling maakt het niet alleen gemakkelijk om graffiti te verwijderen, nano invisible beschermt de muren en gevels ook tegen regen en vervuiling. De Nano Invisible impregneer behandeling is water en stoom doorlaatbaar, dus er kan geen schade ontstaan door vocht van binnenuit. Nano Invisible impregneer behandeling – een nieuwe manier om muren en gevels van historische gebouwen doeltreffend en langdurig tegen graffiti te beschermen.

Anti graffiti behandeling voor historische gebouwen

Meer informatie over het impregneren van uw buitenmuur of gevel?

Wilt u meer informatie over onze coating voor het impregneren van uw buitenmuur of gevel neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij zijn u graag van dienst met een gedegen advies over de juiste impregneer coating voor iedere ondergrond.